top of page

1.1 coaching

Fotofolies x Zacht Zichtbaar Expeditie-96.jpg

Jij bent magisch. Een magisch geheel van fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel zijn.

Maar dat magische zijn heeft voeding nodig. Wanneer jouw creatieve ziel niet voldoende soulfood krijgt, putten haar reserves uit, droogt de wonderlijke inspiratiestroom op en neemt chaos het bruisende hoofd over.

 

Met holistische coaching zak je uit je hoofd, in je hart. Je herstelt jouw innerlijke balans en ervaart rust. Je leert weer spelen, ontdekt waar je dolgelukkig van wordt, wat jouw hart sprongetjes bezorgt en komt thuis bij jouw magische zelf.

Ik vond het heel waardevol om met jou in gesprek te gaan. Het heeft me enorm geholpen om dieper in te gaan op thema's waarin ik worstelde als beginnende ondernemer. Je stelde de juiste vragen die me tot de antwoorden leidde die ik nodig had om verder te kunnen groeien. Dit gaf me ook het inzicht dat alles al aanwezig is in jezelf, je hoeft er enkel contact mee te maken. Jij bent zo'n persoon die anderen helpt om contact te maken met hun eigen goud, met hun eigen kracht die ze al van nature bezitten. Dus dankjewel daarvoor.

- Sharon, Zuiver Coaching

Ik wilde je nog eens bedanken voor alles wat je voor me hebt gedaan. Je hielp me meer groeien in de masterminds, toonde me hoe zalig het is om samen te werken met bezielde onderneemsters & toonde me de weg naar meer zelfliefde. Onbetaalbaar!

- Liesbeth D.S.

Onze babbel heeft me echt super veel deugd gedaan, om zo dat verdriet rustig naar boven te laten komen en een plaatsje te geven. Het zat zo diep weggestopt dat ik het zelf niet echt wist, maar door het zachtjes naar boven te laten komen, ben ik veel minder gefrustreerd nu. Echt heel hard bedankt om me daarvoor de omkadering te geven.

- Kristel B.

wandelen samen Britt De Jonghe zee wandelcoaching

Aanbod

Ik begeleid jou van mens tot mens. Achter de schermen werk ik aan een transformerend traject, momenteel bied ik enkel een wandeling aan door de velden van Ranst. Graag even kennis maken alvorens je een wandeling boekt? Dat kan via deze weg.

Wandeling

Wandeling

Wandel naar helderheid in hart en hoofd (1,5u)

Lees hier wat de wandeling jou brengt

€125

gartis kennismakin

Gratis kennismaking

Graag kennismaken met mijn energie, meer info over de coaching en voelen of ik jou kan ondersteunen bij jouw hulpvraag?

 

Wanneer je doorklikt naar de wandeling of de kennismaking word je doorverwezen naar de bijbehorende Plug & Pay pagina. Daarna verstuur ik je per mail enkele concrete data-voorstellen en kies je jouw favoriete moment uit.
En dan zien we elkaar gauw ♡

Leer weer spelen met mij als holistisch coach aan jouw zijde

Puur spelen.
Man, zo vervullend.

Zeker als HD generator is spelen een graadmeter of “het” klopt.
Wij mogen ons bij alles afvragen:
Krijg ik kriebels als ik er nog maar aan denk?
Kan ik precies eindeloos doorcreëren?
Word ik suuuperblij en heb ik zin om het met de hele wereld te delen?

Yes?
Voila.
Ge zit op uw pad.

Klinkt keisimpel…
Te simpel?
No no, niet te mooi om waar te zijn.
Spelen is de essentie van vervulling.
Kijk maar naar een kind.
Zo’n puur wezen.
Waar wordt het blij van?
Hoe leert het zich ontwikkelen?

Exact.
Spelen.

We zijn het als volwassene vaak verleerd, maar dat wil niet zeggen dat het niet klopt.

Dus?
’t is tijd om weer te gaan spelen!

De weg naar onze intuïtie is zo dicht geplamuurd in onze wereld, zoals wij alles plaveien met stenen en asfalt. We kunnen niet meer bij onze natuur. En daar help jij mij mee, met dichtbij mijn intuïtie te komen. Daar ben jij sterk in.

- Liesbeth D.S.

Wat een authentieke warmte straalde je uit tijdens onze eerste kennismaking. Puur genieten. Je stem stelde mij meteen gerust en ook je woorden die mijn verlangens weerspiegelen, zorgden ervoor dat ik vertraagde. Je liet het hele gesprek mooi organisch gebeuren en stelde in alle rust vragen waar ik even helemaal ging vanbinnen duiken. Diepzielduiken hebben we op één gesprek gedaan eigenlijk... zo fijn! En zo kwam mijn zielsmissie ook bovendrijven. [...] Stappen waarvan je mij echt het gevoel gaf dat het echt op mijn manier mag en kan. Je straalde enorm vertrouwen uit en voelde als een warm dekentje in tijden van chaos in mijn hoofd.

- Britt V.

Amai Britt, zalig hoe je me gevoed hebt vanmorgen! Hoe je met zo'n open aandacht luisterde, mee enthousiast werd van mijn idealistische dromen, maar ook hielp om terug rust en focus te vinden in mijn bruisende hoofd en dan en passant in alle zachtheid nog wat beperkende verhalen tonen mét de mogelijkheden erachter. Super bedankt, ik groei in vertrouwen verder.

- Jolien L., Yule

Hi, ik ben Britt!

Een introverte generator die houdt van spelen, klimmen, oude zielen, kruidenthee, verwondering over kleine dingen, woordmopjes, meerdaagse wandelingen in de natuur, mijn kleine en grote man, surfen en (thera)Pinda, onze Roemeense viervoeter. Dat vat mij zo ongeveer samen. En ook totaal niet, want we zijn zoveel méér dan we denken.

 

Van opleiding ben ik sociaal cultureel werker en Master in Culturele Studies. Ik volgde in 2019 een PDC (permacultuur jaarontwerpcursus), het huidige jaartraject dat ik volg is een rond spirituele healing. Ik ben ervaringsdeskundige in huid- en maagklachten, hooggevoeligheid, hoogbegaafdheid en multipassionates. Bewustzijnsverruiming, gulzigheid naar spirituele groei en vanuit vertraging leven volgens je intuïtie, da's hoe ik me door het leven beweeg. In nederigheid, want hoe meer je denkt te weten, hoe minder je weet.

De tools waarmee ik jou kan behandelen zijn: intuïtieve coaching, de Simplified Kinesiology, Emotional Freedom Technique (tapping),  inner child healing sessies, bewustzijnsverhogende gedachte-experimenten, Human Design, Ho'oponopono, zielsmeditatie, ademhalingsoefeningen, natuurcoaching, visualisatie, ontspanningsmeditatie en verbindende communicatie. Ik stem mijn behandeling steeds af op mijn intuïtie en jouw wensen, noden en verlangens.

Praktisch

De wandeling gaat door in de Ranstse velden (hier vind je meer info over de wandeling).

Maak je graag eerst kennis met me om af te checken of je met jouw hulpvraag bij me terecht kan? Dat kan via onderstaande knop.

bottom of page