top of page

Hi, ik ben Britt.
Audiomaker en holistisch coach.

Fotofolies x Zacht Zichtbaar Expeditie-113.jpg

Hoofd in de lucht en voeten op de grond.
Stevig geworteld met een sterke verbeeldingskracht.

Een baken van rust en onstuimig enthousiasme.

Ik in een notendop.

Een vat vol tegenstellingen - en zijn we dat niet allemaal!

Al van kleins af voelde ik aan een groot verlangen om mijn verbeeldingrijke intuïtie te delen met de wereld -er een zaak rond uitbouwen heeft serrrrieus wat voeten in de aarde gehad. Maar here we are en zo fijn dat jij hier ook bent! Ik genoot van de basisopleidingen sociaal cultureel werk en Master in Culturele Studies, en voed mijn ziel constant. Momenteel met de opleidingen kinesiologie, Emotionele Transformatie Technieken, Emotional Freedom Technique, Intuïtieve ontwikkeling en Human Design. Gaandeweg heb ik mijn eigen methode ontwikkeld die rust brengt: visualisaties en wandelingen.

Visualisaties brengen jouw hoofd tot rust. Je voelt dat er méér is dan wat je ziet en de natuur voert je mee naar een wereld van ontastbare schoonheid, voelbaar tot diep in je vezels. Mijn stem als intieme metgezel in jouw oren brengt jou helemaal tot rust.

De wandelingen gidsen je naar het pad van jouw intuïtie. Dankzij de natuur, bron van wijsheid en mijn liefdevolle gidsing connecteer je met jouw innerlijke wijsheid en kom je thuis bij jezelf.

 

Ik ben jouw gids en help jou via de schoonheid en wijsheid van de natuur verbinden met jouw waarheid. Via jouw verbeelding of in 't echt.

 

Benieuwd naar het aanbod? Je ontdekt het via de groene knoppen hieronder. Ik kan niet wachten om jou onder te dompelen in een universum van rust en thuiskomen bij jezelf.

Tot gauw!
Warmte en liefs,

bottom of page