top of page

Wandelen

samen onderweg naar wat klaarligt

Wandelen is heilzaam.

Terwijl je voeten bewegen, stroomt er uit wat gezien wil worden.
Stapje voor stapje omarm je wat er is.

Je bent onderweg naar wat er voor je klaarligt.

Met een filosofisch gids aan jouw zijde werp je in zachtheid en liefde een blik op wat zichtbaar wil worden. Wat zo vanzelfsprekend voor je is geworden dat je het zelf niet meer ziet of welke vanzelfsprekendheden je net achter je wil laten. Wanneer het even niet stroomt, of net zo hard stroomt dat het je overweldigt.

 

Samen maken we het tastbaar.

Voelbaar.

Je hoeft niet langer te zoeken naar antwoorden.

Je ontdekt gaandeweg wat er al ligt.

Want alles is er.

En de liefdevolle blik van samen, helpt je om het te kunnen zien.

Hier vertel ik je wat je concreet van de wandeling mag verwachten.

Fotofolies x Wanderlust Vitamin Sea-217_edited.png

Ontdek op wandel tussen de velden
wat er voor je klaarligt

Fotofolies x Thuja-170_edited.jpg

Wat je concreet kan verwachten van de wandeling?

Ik begeleid je vanuit mijn levenservaring, vanuit een intuïtief oer-vertrouwen dat aanvoelt welke vanzelfsprekendheden jij graag achter je wil laten. Of wat zo vanzelfsprekend voor je is geworden dat je zelf de waarde niet meer voelt.

Mijn warme luistervermogen en talent om de juiste vragen te stellen is mijn begeleidingsmethode. Dankzij mijn sterk ontwikkelde intuïtie lees ik tussen de lijnen door, voel ik haarfijn aan waar jij naar verlangt en stel ik jou de juiste vragen die antwoorden brengen waar jij mee verder kan. 

Bij mij kan je terecht met zielsroerselen waar je nergens de ruimte voor vindt om ze te delen. We kijken er samen naar, in openheid en liefde. Zonder oordeel.

 

Eender welk vraagstuk waar jij tegenaan botst, klein of groot. Praktisch of spiritueel. Complex of eenvoudig. In je leven of onderneming. Over relaties, vriendschappen, kinderen...

Je ervaart herkenning, deugd, liefde, gedragenheid.

Dé antwoorden heb ik niet in pacht, onze zoekende wegen ontvouwen zich parallel. Daar waar ze kruisen, ben ik een graag een vertrouwensbaken. De herinnering wanneer je je voelt verglijden in een ogenschijnlijke weg van zekerheid die niet van jou is.

Praktisch

De wandeling vertrekt bij mij thuis in Ranst en neemt ons mee door de groene velden. Ze duurt zo'n organische 1,5u. Je betaalt €125 voor een wandeling.

 

Hoe je jouw wandeling vastlegt? Je reserveert een datum in mijn online agenda via onderstaande link. Nadat je jouw moment hebt vastgelegd, krijg je een betalingsuitnodiging via e-mail van britt@brittdejonghe.be. Wanneer de betaling in orde is, ligt jouw wandeling vast en kan je uitkijken naar onze tocht samen.

Onbetaalbaar!

Ik wilde je nog eens bedanken voor alles wat je voor me hebt gedaan. Je hielp me meer groeien in de masterminds, toonde me hoe zalig het is om samen te werken met bezielde onderneemsters & toonde me de weg naar meer zelfliefde. Onbetaalbaar!

- Liesbeth D.S.

  • Waar gaan de wandelingen door?
    We wandelen in de velden van Ranst, in een klein beschermd natuurgebied tussen Ranst en Oelegem dat De Keer noemt. De wandeling vertrekt van mij thuis, in de Hogenaardseweg. Wanneer we onze wandeling hebben gepland, kom jij op het afgesproken tijdstip naar mij thuis. Van daaruit wandelen we zo'n 1,5u in het natuurgebied.
  • Wat als het gaat regenen wanneer we onze wandeling hebben gepland?
    Aha, ik voel je bezorgdheid! In België kan regenweer inderdaad wel eens roet in het eten strooien. Laat een druppel hier of daar ons niet tegenhouden om met regenjas de velden in te trekken. Is het extreem weer op het moment van de wandeling? Dan kies jij of je een graag een ander moment vastlegt, of we ons bij mij thuis in de sofa nestelen met een tasje thee.
  • Ik voel dat ik graag met je wil wandelen, maar ik vind het spannend om de wandeling ineens vast te leggen. Kunnen we eerst kennismaken?
    Ik voel je. Stem je graag eerst af, stuur me dan een berichtje via de DM's op Instagram. Dan loods ik je in een persoonlijke voice note doorheen jouw gedachten. Daarna kan jij rustig voelen of je graag een wandeling met me vastlegt. Het kan even duren vooraleer ik antwoord via deze weg, ik neem graag de tijd en ruimte om vanuit de juiste energie met jou te connecteren.
bottom of page