top of page

Wandelen

Ontdek de weg van jouw intuïtie

tijdens een wandeling door de velden

Jij wil vertrouwen op jouw innerlijke wijsheid als gids.

Een gids die er àltijd is - al walst jouw mind er met zijn rationele praatjes maar al te makkelijk over.

 

Don't worry, op je uppie is het niet altijd makkelijk om te de stem van jouw intuïtie en die van jouw kwakers, jouw mind, te onderscheiden.

 

Tijdens wandeling door de velden maak je contact met jouw intuïtie. Terwijl jouw voeten bewegen, stroomt wat wil gezien worden. Jij deelt waar je tegenaan loopt en ontdekt gaandeweg wat jouw intuïtie wil vertellen. De wijsheid zit in jou, daar mag je op vertrouwen. 't Is niet omdat je het zelf niet ziet, dat het er niet is. Al wat je soms nodig hebt, is een duwtje in de rug. Een liefdevolle gids die met je mee wandelt en kijkt wat wil gezien worden.

Je stelde de juiste vragen die me tot de antwoorden leidde die ik nodig had om verder te kunnen groeien. Dit gaf me ook het inzicht dat alles al aanwezig is in jezelf, je hoeft er enkel contact mee te maken. Jij bent zo'n persoon die anderen helpt om contact te maken met hun eigen goud, met hun eigen kracht die ze al van nature bezitten.

- Sharon, Zuiver Coaching

Ik wilde je nog eens bedanken voor alles wat je voor me hebt gedaan. Je hielp me meer groeien in de masterminds, toonde me hoe zalig het is om samen te werken met bezielde onderneemsters & toonde me de weg naar meer zelfliefde. Onbetaalbaar!

- Liesbeth D.S.

Onze babbel heeft me echt super veel deugd gedaan, om zo dat verdriet rustig naar boven te laten komen en een plaatsje te geven. Het zat zo diep weggestopt dat ik het zelf niet echt wist, maar door het zachtjes naar boven te laten komen, ben ik veel minder gefrustreerd nu. Echt heel hard bedankt om me daarvoor de omkadering te geven.

- Kristel B.

Op wandel tussen de velden
ontdek je de stem van jouw intuïtie

Fotofolies x Thuja-170_edited.jpg

Wat de wandeling je concreet brengt...

Rust en focus in jouw bruisende hoofd. Een warm deken in tijden van chaos. De juiste vragen die tot de antwoorden leidden die je nodig hebt om verder te kunnen groeien. Contact maken met jouw eigen goud, de kracht die jij van nature bezit. Liefdevolle omkadering om jouw verdriet zachtjes naar boven te laten komen.

Enkele ervaringen van prachtmensen die door mij begeleid werden.

Daarvoor doe ik niet veel.

Ik ben gewoon aanwezig, bij jou, met al mijn aandacht.

Liefdevol, in vertrouwen, als een levensgids op jouw pad.

We creëren ruimte voor jouw innerlijke wijsheid om zich te tonen. Of je nu overstroomt van inspiratie en jouw enthousiaste, idealistische dromen wil aftoetsen of je vastloopt en niet meer helder ziet welk pad voor je klaarligt.

Eender waar waar jij tegenaan botst, klein of groot. Praktisch of spiritueel. Complex of eenvoudig. In je leven of bezielde onderneming. Over relaties, vriendschappen, kinderen... Ik begeleid je vanuit een warm luistervermogen en het oer-vertrouwen dat jouw innerlijke wijsheid zich dankzij de juiste vragen altijd zal tonen. Samen maken we de woorden van die innerlijke wijsheid helder.

Want alle wijsheid zit in je, maar het kan heel spannend voelen om daar zelf voor de volle 100% op te vertrouwen.
Daarom ben ik hier.

Praktisch

De wandeling vertrekt bij mij thuis in Ranst en neemt ons mee door de velden. Ze duurt zo'n organische 1,5u.

€125

 

Hoe je jouw wandeling vastlegt? Je reserveert jouw wandeling via onderstaande link. Nadat jouw reservatie in orde is, krijg je een uitnodiging naar mijn digitale agenda via een e-mail van britt@brittdejonghe.be. Wanneer jij jouw favoriete moment hebt vastgelegd, ligt jouw wandeling vast en kan je uitkijken naar onze tocht samen.

Wandelpakket

Voel je dat meerdere wandelingen je deugd zouden doen? Kies dan voor het wandelpakket. Binnen een tijdsspanne van drie maanden gaan we drie keer op wandel. En je krijgt een mooie totaalkorting.

€325

bottom of page