top of page
Fotofolies x Thuja-110.jpg

Traject der verwondering

Kom tot rust bij jezelf met visuele meditaties
geïnspireerd door de natuur

Klik op play en proef

Even de pauzeknop indrukken? Wat als je, in dat moment van rust, diepgaand kon connecteren met de natuur waar jij als mens zo mee verbonden bent?
 
Jamaar Briiitt, ik heb niet de ruimte om elke dag in het bos te gaan wandelen...

Wat als dat niet hoeft? Wat als je niet buiten moet zijn om tot rust te komen met de natuur? Wat als jouw hoofd ook hier en nu tot stilstand kan komen, eender waar je bent?

Met Traject der verwondering kom jij thuis in onze natuur, waar je ook bent. Jouw hoofd komt tot rust en het verwonderde kind in jou komt weer tot leven.

Traject der verwondering, voor rust en pure magie, eender waar je bent.

Wat als je nu een moment van rust zou nemen?

Traject
der verwondering

Vijf high quality meditatieve visualisaties

waarmee je tot rust komt bij jezelf

5 visualisaties van 10 minuten
Volledig downloadbaar

Voor altijd van jou

Te beluisteren waar en wanneer jij wil

€55

Ik luister met veel plezier naar je traject! Al lang was ik op zoek naar een manier om wat los te komen van gepieker en om wat meer te leren voelen dan denken. Je oefeningen helpen me aardig op weg. Je warme stem en onbevooroordeelde blik maken het echt af!  

- Liesbeth D.R.

Zeker een aanrader als je het soms moeilijk hebt om het mooie in de rush van de dagelijkse sleur te blijven zien, maar zelfs (en misschien juist) voor mensen die zich ver voelen staan van de natuur en het idee van verwondering. Eigenlijk, voor iedereen!

- Lies M.

Ik kocht je traject al en vind het heel bijzonder. Je hebt een heel fijne stem, ik heb het tot nu vooral als soort meditatie gebruikt. Mooi wat je in de wereld zet.

- Annik V.

Hi, ik ben Britt! Holistisch coach en audiomaker.

Mijn wens voor jou is dat je een leven mag creëren vol rust, liefde en schoonheid. Onze mind durft daar wel eens een stokje voor steken. De kracht van onze mind is dan ook mijn stokpaardje. (Amaaai, deze mop echt net geschreven?)

 

Nee, serieus. Hier in het Westen zijn we ons vaak niet bewust van de kracht van onze mind. We laten 'm verwilderen en geloven de belemmerende gedachten die door die wildgroei ontstaan. Hij staat aan het roer van ons leven, terwijl je enkel vanuit jouw intuïtie een leven kan creëren dat écht bij jou past.

Al wat je hiervoor nodig hebt, is stilte en ruimte voor jezelf. Zo eenvoudig, maar niet simpel in de hectiek van onze crazy wereld.

Dat is wat deze visualisaties je geven. Rust. De stem in je oren voert je mee naar een magische wereld, je zet je hoofd op pauze en jouw wezen komt tot rust. Je connecteert met de oerbron, de natuur. Jij drukt op de pauzeknop en het speelse kind in jou komt weer tot leven.

Traject der verwondering is zoals een prachtige natuurdocumentaire kijken. Maar dan in jouw oren :).

lachende vrouw Britt De Jonghe natuur

De visualisaties

Welkom!

Ontdek wat het Traject der verwondering voor jou in petto heeft.

Jouw zintuigen

Droom weg bij de kracht van jouw zintuigen met deze ode aan het wandelen op je uppie.

luisteren natuur luistertrajecten

Dichterbij dan je denkt

Sta stil bij een bijzondere wereld van verwondering, dichterbij dan je denkt.

natuur voedingsbrond dichtbij

De natuur als voedingsbron

Ontdek hoe de natuur een pure voedingsbron is, heel nabij.

natuur zintuigen
Natuurlijke ritmes

Voel en beleef de ritmes van de natuur met deze verbeeldingrijke visualisatie.

vruchtbare bodem krachtbron natuur
Een vruchtbare bodem

Sta stil bij de nood van vruchtbare bodems en ontdek wat jou voeding geeft.

genieten rust vrouw natuur gras
natuur ritme visualisatie wolken

F.A.Q.

Q. Een visualisatie, is dat zoals een podcast?

A. Aha, goeie vraag! Een visualisatie en een podcast zijn hetzelfde in die zin dat je ze "gewoon" mag beluisteren. Je hoeft niets anders te doen dan te luisteren. Wat anders is als bij een podcast, is dat je deze vaak luistert terwijl je ondertussen iets doet. Autorijden, strijken, koken... Wil je de kracht van visualisatie ervaren, dan mag je het met aandacht en zorg beluisteren. Zoek liever een rustig plekje uit of beluister je de visualisatie tijdens een wandeling.

Q. Wat haal ik precies uit meditatieve visualisaties?

 

Meditatieve visualisaties brengen je tot rust. Je laat je meevoeren door de stem, die je onderdompelt in de magie van onze natuur en je vragen stelt die jouw verwondering prikkelen. Het zet je hoofd op pauze en doet je stilstaan. Het Traject der verwondering is een verbeeldingrijke visualisatie die associaties oproept, beelden, gevoelens... Voor iedereen brengt een visualisatie iets anders, en alles wat tevoorschijn komt mag er zijn. Het Traject der verwondering prikkelt je verbeelding, je voelt je verbonden met onze natuur en je komt tot rust.Q. Hoeveel tijd spendeer ik aan het Traject der verwondering?

A. Er zijn vijf audio's en elke audio duurt ongeveer tien minuten. Dus je krijgt zo'n uurtje aan verwonderingsplezier in totaal. Elke audio geeft je de tijd krijgt om bij de voorgestelde vragen stil te staan. Neem je liever wat meer tijd, pauzeer de audio's gerust. Neem zoveel tijd je wil om te genieten van jouw verwondering!


Q. Wat wordt er van mij verwacht tijdens het Traject der verwondering?

A. Helemaal niets. Het is jouw moment van rust. Je kiest of je het experiment aangaat en de audio's naar buiten volgt, of je ze lekker op je bed beluistert en in gedachten meewandelt. Ontspan, laat je meevoeren door de stem en geniet van de magische wereld waarin je terecht komt.
 

Q. Waar luister ik best naar het Traject der verwondering?

A. Kies een rustig plekje uit waar je niet gestoord wordt. Zit je graag op een rustig plekje in de natuur om de te beluisteren, helemaal top. Liever ergens binnen? Ook helemaal prima. De plek die jij uitkiest, is de plek die klopt. Daar mag je op vertrouwen.Q. Gaan we echt naar buiten?

A. In Jouw zintuigen en De natuur als voedingsbron vraag ik je om de stem te volgen en naar buiten te gaan. Voel je wat goed voelt, misschien is dit een mooie uitnodiging om wél naar buiten te gaan, maar je kan 'm ook helemaal in je gedachten volgen. Voel je vrij om te doen wat klopt voor jou en waar jij de ruimte voor hebt. In Dichterbij dan je denkt laat ik je de keuze, en Natuurlijke ritmes en Een vruchtbare bodem nemen je in een visualisatie in je verbeelding mee.


Q. Wat gebeurt er nadat ik het Traject der verwondering heb aangekocht?

A. Na aankoop krijg je binnen het uur een bevestigingsmail van jouw aankoop met de link in naar de Soundcloudfiles van het Traject der verwondering. Je kan de bestanden beluisteren waar en wanneer je wil. Heb je na een uur nog geen mail ontvangen van Britt De Jonghe? Check dan zeker je spam op een mail van britt@brittdejonghe.be met als onderwerp "Jouw Traject der verwondering". Ook niets in je spam? Mail dan naar britt@brittdejonghe.be, dan bezorg ik je gauw jouw
Traject der verwondering.
 

bottom of page