top of page

Seizoensliefde

Neem deugddoende tijd voor jezelf
met vier prachtige audio-visualisaties
geïnspireerd door de seizoenen

Een bewust moment voor jezelf terwijl de seizoenen door jouw lichaam stromen... dat is Seizoensliefde.

Hoe heb jij je gevoeld afgelopen seizoen?

Wat wil je graag achter je laten?

Welke (kleine of grote) transformatie heb je doorgemaakt?

Wat verlang jij voor jezelf dit komende seizoen toe?

Wat wens je jezelf toe?

Neem de tijd om even stil te staan

met deze vier prachtige audio-visualisaties.

Ik ben grote fan, heel benieuwd naar de audio’s die er nog aankomen. Het helpt me om even de pauzeknop in de duwen tijdens drukke dagen. Ik vind het superwaardevol dat ik hierdoor meer stilsta bij alles wat er rond me gebeurt. Dat gaat anders zo verloren in de dagelijkse ‘rush’…

- Liesbeth D.R.

Wat is je audio bijzonder mooi! Ik heb er enorm van genoten. Inner Serenity is mijn woord voor de herfst.

- Iris V.L.

Winterliefde was echt schitterend. Ik vergeet altijd dat ik zo veel nood heb aan een rustmoment en hoeveel deugd even stilstaan kan doen.

- Tine D.

Dompel je onder in de seizoenen met jouw overgangsritueel

Seizoensliefde, dat zijn vier high quality audio-visualisaties, ééntje voor elk seizoen. Een overgangsritueel waarmee je je bewust verbindt met de energie van de seizoenen.

Eén jaar lang krijg je op de eerste dag van het seizoen de visualisatie van het seizoen in jouw mailbox.


Winterliefde verschijnt op Midwinter, 21 december

Lenteliefde op de Lente-equinox, 21 maart

Zomerliefde op Midzomer, 21 juni

Herfstliefde op de Herfst-equinox, 21 september

Seizoensliefde is vierdelig audiotraject,
volledig downloadbaar,

te beluisteren waar en wanneer je wil,
jaar na jaar opnieuw

€44

Seizoensliefde is pure quality time met jezelf

Jouw Seizoensliefde begint met Winterliefde

🍁 blikt liefdevol terug op wat de herfst jou bracht

🍁 haalt herfstige herinneringen op aan de voorbije drie maanden

🍁 ontdekt welke transformatie jij hebt doorgemaakt

🍁 neemt afscheid van haar energie


Met Winterliefde neem je afscheid van de herfst. Je...

De eerste audio die jij ontvangt,

is Winterliefde.

... en verwelkomt het winterseizoen in alle warmte.
Je...

❄️ kruipt heerlijk in jouw eigen wintercocon

❄️ voelt de winterse energie door je heen stromen

❄️ verwelkomt het seizoen van in jezelf keren, cocoonen en rust

❄️ doorvoelt wat dit winterse seizoen jou mag brengen

Het luisteren gaf vooral effe stilte en rust in dat moment, en een uitnodiging om meer stil te staan en gewoon te zijn. Ik kijk uit naar de winter audio.

- Ann Alice D.S.

Op deze mooie herfstochtend heb ik je audio beluisterd. Heel aangenaam om naar te luisteren, zachte warme stem. Het is fijn om stil te staan bij wat geweest is de voorbije maanden, het brengt herinneringen naar boven aan het vorige seizoen. Laat je even denken van ohja wat heb ik allemaal gedaan en het is fijn daar aan terug te denken. Ook stilstaan bij wat komt, wat wil ik de komende maanden graag doen, hoe wil ik me voelen, welke transitie mag ík doormaken, samen met de natuur? Fijne aanzet om te journallen

- Nicky S.

Wat ik zo fijn vond aan Herfstliefde was hoe jouw herfstwoordenspel mijn zintuigen wakker maakte en mijn verbeelding prikkelde. De herfst stroomde door me heen. Het is fijn om daar heel bewust mee te verbinden.

- Margot V.H.

Hi, ik ben Britt,
audiomaker vanuit m'n ziel.

Ik dompel je dolgraag onder in de schoonheid van Seizoensliefde, jouw eigen overgangsritueel bij de seizoenswissel.

Want wanneer staan we nog stil bij de schoonheid van veranderlijkheid, een symboliek die seizoenen zo mooi belichamen? Blikken we terug op wat het afgelopen seizoen voor ons betekend heeft? Durven we vertragen en met de seizoenen meeleven? Overgangsrituelen zijn een oeroude gewoonte in ons cultuur, maar de verbinding met onze rituelenroots zijn we helaas verloren.

Toen ik met mijn eigen overgangsritueel op 21 september aan een kampvuur afscheid nam van de zomer, ontstond de inspiratie voor Seizoensliefde ontstond. Terwijl ik de knisperende vlammen gadesloeg, voelde ik me gloeien vanbinnen. 't Deed deugd, bewust tijd nemen om stil te staan bij herinneringen en verlangens.

 

Met Seizoensliefde nodig jij het ritme van de seizoenen uit in jouw leven. Het is jouw overgangsritueel, een bewust moment van rust en reflectie. Quality time met jezelf.

 

Seizoensliefde is een warm cadeau aan jezelf, deuggdoende me-time. Even stilstaan en vertragen in een wereld die zo ongelooflijk snel draait.

lachende vrouw Britt De Jonghe natuur
  • Waar gaan de wandelingen door?
    We wandelen in de velden van Ranst, in een klein beschermd natuurgebied tussen Ranst en Oelegem dat De Keer noemt. De wandeling vertrekt van mij thuis, in de Hogenaardseweg. Wanneer we onze wandeling hebben gepland, kom jij op het afgesproken tijdstip naar mij thuis. Van daaruit wandelen we zo'n 1,5u in het natuurgebied.
  • Wat als het gaat regenen wanneer we onze wandeling hebben gepland?
    Aha, ik voel je bezorgdheid! In België kan regenweer inderdaad wel eens roet in het eten strooien. Laat een druppel hier of daar ons niet tegenhouden om met regenjas de velden in te trekken. Is het extreem weer op het moment van de wandeling? Dan kies jij of je een graag een ander moment vastlegt, of we ons bij mij thuis in de sofa nestelen met een tasje thee.
  • Ik voel dat ik graag met je wil wandelen, maar ik vind het een grote stap om de wandeling ineens vast te leggen. Kunnen we eerst kennismaken?
    Ik voel je. Je mag vertrouwen op jouw intuïtie, jouw buikgevoel. Al kan ik me voorstellen dat wanneer je twijfelt welke stem precies spreekt of wanneer je jouw intuïtie niet helemaal vertrouwt, het superspannend voelt om de stap te zetten naar begeleiding met iemand die je nog niet kent. Voel je twijfel, stuur me een mail met jouw vraag of twijfel via britt@brittdejonghe.be of een DM via Instagram. Dan stem ik via een persoonlijke voice note met je af. Daarna kan jij rustig voelen of je graag een wandeling met me vastlegt. Het kan even duren vooraleer ik antwoord via Instagram, ik neem graag de tijd en ruimte om vanuit de juiste energie met jou te connecteren.
bottom of page