top of page
Image by Joanna Kosinska

Seizoensliefde

Verwelkom elk seizoen in liefde

met deze vier visualisaties

Dankzij Seizoensliefde kom je tot rust bij jezelf.

Vier liefdevolle visualisaties waarmee je de seizoenen in liefde verwelkomt, dat is Seizoensliefde.

 

Herbeleef het vorige seizoen, haal je hart op aan herinneringen en neem afscheid van de energie van afgelopen seizoen. Droom weg bij het seizoen dat aanbreekt en duik in jouw verlangens voor het komende seizoen.

 

Wat kwam er op jouw pad vorig seizoen?

Waar mag je nu afscheid van nemen?

Wat laat je graag achter je?

Welke energie wil je het komende seizoen uitnodigen?

Hoe wil jij je komend seizoen voelen?

Wat wens jij je dit nieuwe seizoen toe?

Welke transformatie mag jij ervaren?

Ontdek het met Seizoensliefde.

Op deze mooie herfstochtend heb ik je audio beluisterd. Heel aangenaam om naar te luisteren, zachte warme stem. Het is fijn om stil te staan bij wat geweest is de voorbije maanden, het brengt herinneringen naar boven aan het vorige seizoen. Laat je even denken van ohja wat heb ik allemaal gedaan en het is fijn daar aan terug te denken. Ook stilstaan bij wat komt, wat wil ik de komende maanden graag doen, hoe wil ik me voelen, welke transitie mag ík doormaken, samen met de natuur? Fijne aanzet om te journallen. 

- Nicky S.

Ik ben grote fan, heel benieuwd naar de audio’s die er nog aankomen. Het helpt me om even de pauzeknop in de duwen tijdens drukke dagen. Ik vind het superwaardevol dat ik hierdoor meer stilsta bij alles wat er rond me gebeurt. Dat gaat anders zo verloren in de dagelijkse ‘rush’…

- Liesbeth D.R.

Jaa... prachtig. 't Is echt zo'n warm badje. Heel schoon dat gij dit biedt en in alle zachtheid.

- Liesbeth D.S.

Hi, ik ben Britt! Holistisch coach en audiomaker.

De inspiratie voor Seizoensliefde ontstond op 21 september '23, toen ik met enkele onbekenden aan een kampvuur liefdevol afscheid nam van de zomer en stilstond bij mijn verlangens voor de herfst. Terwijl ik de knisperende vlammen gadesloeg, voelde ik me gloeien vanbinnen. 't Deed deugd, bewust stilstaan bij de seizoenswissel. Ik zweeg en genoot van de innerlijke stilte.

Overgangsrituelen zijn een oeroude gewoonte in ons cultuur, maar veel collectieve stilstand is er tegenwoordig niet meer. De verleiding om altijd maar door te gaan loert om de hoek. We zijn onze rituelenroots uit het oog verloren en staan niet meer stil bij de schoonheid van veranderlijkheid, die de seizoenen zo mooi illustreren.

Aan dat vuur ontstond de inspiratie voor Seizoensliefde. Een overgangsritueel op jezelf, een moment van rust en reflectie. Vier seizoensvisualisaties waarmee jij thuis een moment voor jezelf neemt om bewust stil te staan bij het afgelopen seizoen en het nieuwe seizoen warm te verwelkomen. Want het doet deugd omt tijd te nemen voor jezelf.

Seizoensliefde is een warm cadeau aan jezelf waarmee je elk seizoen in liefde verwelkomt. Een moment van deugddoende vertraging in een wereld die zo ongelooflijk snel draait.

lachende vrouw Britt De Jonghe natuur

Praktisch

Seizoensliefde, dat zijn vier high quality audio-visualisaties, ééntje voor elk seizoen. Een heel jaar lang krijg je elke eerste dag van het seizoen een visualisatie in jouw mailbox, zodat je helemaal meeleeft op het ritme van de seizoenen.

 

Herfstliefde verschijnt op 21 september
Winterliefde op 21 december

Lenteliefde op 21 maart

Zomerliefde op 21 juni

Seizoensliefde is volledig downloadbaar via Soundcloud

te beluisteren waar en wanneer je wil
jaar na jaar opnieuw

€55

Seizoensliefde,
jouw liefdevolle gids doorheen de seizoenen

F.A.Q.


Q. Een visualisatietraject, is dat zoals een podcast?

A. Aha, goeie vraag! Een visualisatie en een podcast zijn hetzelfde in die zin dat je ze "gewoon" mag beluisteren. Je hoeft niets anders te doen dan te luisteren. Wat anders is als bij een podcast, is dat je deze vaak luistert terwijl je ondertussen iets doet. Autorijden, strijken, koken... Wil je de kracht van visualisatie ervaren, dan mag je het met aandacht en zorg beluisteren. Zoek een rustig plekje uit of beluister je de visualisatie tijdens een wandeling.

 

Q. Wat kan ik van dit luistertraject verwachten?

A. Seizoensliefde is een visualisatietraject en bestaat uit vier aparte luisteraudio's, ééntje voor élk seizoen. Je verwelkomt elk seizoen in liefde. Seizoensliefde is jouw overgangsritueel naar het nieuwe seizoen, een moment van rust. Je laat je meevoeren door de stem die je onderdompelt in de seizoenssfeer en je vragen stelt die je doen stilstaan bij wat was en wat mag komen. Ontspan je, laat je meevoeren door de stem en geniet van jouw moment van rust.
Je kan Seizoensliefde jaar na jaar opnieuw beluisteren om jezelf telkens weer een overgangsritueel te gunnen.
 

Q. Hoe kan ik het traject beluisteren?

A. Je kan Seizoensliefde zowel on- als offline beluisteren via de online streamingsdienst Soundcloud. Elke track is downloadebaar. Seizoensliefde komt het best tot zijn recht als je kiest voor oortjes of een koptelefoon om het te beluisteren.


Q. Hoelang duurt Seizoensliefde?


A. Dit visualisatietraject is in totaal goed voor 40 minuten pure seizoensliefde. Elke audio duurt ongeveer 10 minuten.
 


Q. Moet ik naar buiten gaan om het Seizoensliefde te beluisteren?

A. Nee hoor, je mag helemaal kiezen waar jij het traject beluistert. Beluister de audio's op je favoriete plekje, rustig in bed, bij het afsluiten van de dag of tijdens een wandeling. Uiteraard mag je ook buiten gaan zitten en tijdens de audio's in real life genieten van de natuur. Voel en doe vooral waar jij zin in hebt!


Q. Wat gebeurt er nadat ik Seizoensliefde heb aangekocht?

A. Na aankoop krijg je binnen het uur een bevestigingsmail van jouw aankoop met de link in naar de Soundcloudfile. Dankzij Seizoensliefde leef je mee met de seizoenen, welke audio eerst in jouw mailbox verschijnt hangt af van het seizoen. Herfstliefde verschijnt op 21 september in jouw mailbox, Winterliefde op 21 december, Lenteliefde op 21 maart en Zomerliefde op 21 juni.

 

Heb je na een uur nog geen mail ontvangen van Britt De Jonghe? Check dan zeker je spam op een mail van britt@brittdejonghe.be met als onderwerp "Herfst/Winter/Lente/Zomerliefde". Ook niets in je spam? Dan is er helaas iets misgelopen. Mail dan naar britt@brittdejonghe.be, en ik bezorg je heel weldra jouw Seizoensliefde.

bottom of page