top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBritt De Jonghe

Wanneer het voor je neus ligt en je het toch niet ziet...

Het lag er Voor mijn neus En toch bleef ik er naast grijpen Ik had enkel de puzzelstukjes bij elkaar te leggen En daarop te vertrouwen Het lukte niet Telkens botste ik op diepgewortelde overtuigingen Ik ben niet goed genoeg zoals ik ben Ik weet niet genoeg Wie ben ik om... En het stroomde toch? Ik creëerde volop wondermooie luistertrajecten... Toch voelde ik een oude energieblokkade stuwen Die zich uitte in onrust, sudderende frustratie en weinig inkomsten Het werd me helder dat mijn inner child aan het roer stond van mijn bedrijf So I'm on a healing journey Wil mezelf niet langer saboteren en klein houden Mijn oude ziel mag stralen en zijn wijsheid delen De pijn van 'niet goed genoeg zijn' wordt zachtjes geheeld En met heling, volgt helderheid Holisme Het is wat ik adem De mens als een geheel van lichaam, emoties, geest en energie Ik draag een bom kennis en ervaring mee rond hoe alles in ons met elkaar verbonden is. Vanuit mijn opleidingen en eigen zoektocht naar de herkomst van jarenlange huid-en maagproblemen, hoogsensitiviteit en -begaafdheid, gulzigheid naar spirituele groei, intuïtieve ontwikkeling, healing work en bewust leven vanuit vertraging. En toch durfde ik er niet mee naar buiten komen Wie was ik om de waarheid te verkondigen? Het gaat niet over dé waarheid Het gaat over gedragenheid Steun Erkenning En heling Dus hier ben ik Holistisch coach 
Samen kijken we in liefde naar waar jij tegenaan loopt. Huidproblemen, constant struikelen, verdriet, frustratie, low energy, laag zelfbeeld, moeite met grenzen, ... We brengen er bewustzijn rond. Als ik voel dat ik jou kan ondersteunen gaan samen een healing journey aan. Is er meer nodig, dan verwijs ik je in liefde door naar mijn fantastische netwerk. En uiteraard blijf ik luistertrajecten creëren. Ze geven rust. Een deugddoend moment voor jezelf, even vertragen en voelen wat er toe doet. Ik kijk er naar uit om m’n reis verder te zetten. En wie weet, een stuk samen met jou. Concreetheid over mijn tools en aanbod volgt weldra. Liefs, Britt P.S. ’t is met de kriebels in de buik dat ik dit met je deel. Danku (thera)pinda om er te zijnnn
4 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page