top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBritt De Jonghe

Over de connectie tussen mijn intuïtie, mijn zoon en mijn innerlijke kind


In deze nieuwste aflevering van The Slowful podcast deel ik over een kwetsbaar proces dat de laatste maanden aandacht en liefde vraagt. De laatste tijd was ik de connectie tussen mijzelf, mijn zoon en mijn eigen innerlijke kind verloren. De trigger hiervoor waren de vreselijke nachten van Raven. Na een lange zoektocht namen we een coach onder de arm die -achteraf gezien, niet intuïtief werkt. Dat zette het contact met mijn eigen intuïtie on hold -een automatisch overlevingspatroon dat ik al jaren gebruik wanneer ik denk dat ik een bepaalde richting uit moet gaan en onzekerheid voel over mijn eigen kompas. Dan ga ik uit contact met mezelf en mijn intuïtie, waardoor ik haar niet meer kan voelen en dus ook niet volgen. De voorbije maanden kwam ik terecht in een soort numbness rond mijn gevoel naar mijn kind toe en voelde ik niet meer hoe ik er energetisch en gevoelsmatig voor hem kon zijn. Ik zorgde wel voor hem maar leek energetisch afgesneden van hem.


Pijnlijk. Toen ik mij hiervan bewust begon te worden en wist dat ik iets te ondernemen had om de connectie te herstellen, kwam ik opnieuw in contact met Happybabycoach, een intuïtieve slaapcoach die verder kijkt dan het slaapgedrag alleen en werkt rond emotieregulatie. Toen ik hier terug mee aan de slag ging met Raven, herstelde onze connectie instant. Bijzonder, en natuurlijk tegelijkertijd. Ik voelde dat er langs voor ons beiden nog meer te verwerken was en sprak een vrouw aan die werkt rond geboortetrauma. Ook begon ik aan nieuwe weg met een traumatherapeute waarmee ik oude pijn en verdriet rond mijn eigen innerlijke kind aan het helen ben. En als klap op de vuurpijl kwam er (uiteraard niet toevallig) een opleiding op mijn pad rond intuïtieversterking en mijn eigen en andermans’ energie diepgaander leren lezen.

Over dit hoe dit alles samenhoort, en over hoe het bewustzijn rond mijn patroon de connectie met mijn innerlijke kind en Raven herstellende is, vertel ik je in deze podcast. Geniet van deze persoonlijke, kwetsbare aflevering. Voelt (er iets in) mijn verhaal herkenbaar en wil je hier graag samen in liefde naar kijken?

Ik ben er voor je in een liefdevolle wandeling, waar we samen gaan kijken naar wat er voor je klaarligt.


Warmte en liefs,

Britt
2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

תגובות


bottom of page