top of page
Fotofolies x Thuja-180.jpg
Fotofolies x Thuja-180.jpg

Herfstliefde

Sta in zachtheid stil bij jouw herfst

met deze liefdevolle luisteraudio

Een Ode aan de herfst

 Een liefdevolle high quality luisteraudio om de herfst met warme intentie in te zetten. Volledig downloadbaar, voor altijd van jou en te beluisteren wanneer jij wil.

€7,5

 Ontdek via onderstaande audio wat je precies van de Ode aan de herfst mag verwachten 🍁

 

Jouw deugddoende overgangsritueel

Creëer jouw eigen overgangsritueel waarmee je het seizoen van de herfst in warmte verwelkomt

 

Een bewust moment
van rust

Neem een bewust moment voor jezelf
om de komst van de herfst te vieren.

 

Connecteer met dit seizoen van transformatie

Neem bewust afscheid van de energie van de zomer en sta stil bij jouw verlangens voor dit bijzondere, kleurrijke seizoen van transformatie.

Fotofolies x Thuja-215.jpg

De waarde van overgangsrituelen

Van oudsher zijn overgangsrituelen inherent deel van onze cultuur. We zijn er als mens in tot diep in onze cellen mee verbonden. Maar in onze Westerse maatschappij die alsmaar sneller en sneller gaat, zijn vele waardevolle overgangsrituelen verloren gegaan.

 

Exact daarom creëerde ik deze luisteraudio.

 

Zodat jij met jouw eigen overgangsritueel de herfst kan vieren. Omdat een bewust moment van rust en stilstand deugd doet. Aandacht geven aan wat aanbreekt en bewust afscheid nemen van wat voorbij is, daar word je warm van vanbinnen. Zeker in onze huidige wereld waar we vaak amper tijd maken om bewust stil te staan, en het alsmaar snellere tempo ons makkelijk overspoelt. Dan doet het deugd om bewust stil te staan bij veranderingen.

En wat staat van nature symbool voor verandering?

 

Exact, de seizoenen. Ze ademen overgang. Ze staan symbool voor veranderlijkheid en vergankelijkheid: elk seizoen heeft zijn eigen energie, tastbaar en zintuiglijk voelbaar. Met deze audio verwelkom jij op een warme, intentionele manier de herfst in jouw leven: Wat wil je graag deze herfst uitnodigen? Welke energie wil je graag verwelkomen? Wat laat je graag achter je?  Wat verlang jij van dit nieuwe seizoen voor jezelf?

 

De Ode aan de herfst is een klein cadeautje voor jezelf waarmee je bewust de magie van de herfst verwelkomt. Een moment van rust, van stilstand en vertraging die zoveel deugd doet in een wereld waarin alles zo ongelooflijk snel gaat.

Ze zijn als snoepjes.

Wat ik dacht was dat ze eigenlijk als snoepjes waren: als ik er van eentje had geproefd, wou ik eigenlijk meteen nog eentje. Maar eigenlijk is het veel beter om er eentje heel bedachtzaam uit te pakken er alle laagjes ervan te 'savoureren'. Het zijn zo'n korte en compacte audio's (en daardoor heel toegankelijk) maar er zit zoveel in. Ik zou wel een week met eentje kunnen doen, het elke dag opnieuw beluisteren - want elke keer is er wel iets anders dat je zegt dat binnenkomt - en dat doorheen mijn week meenemen en integreren.

- Lies M.

Een Ode aan
de vier seizoenen

De Ode aan de herfst is één luisteraudio van de Ode aan de vier seizoenen, een luistertraject met vier luisteraudio 's die élk seizoen van het jaar warm verwelkomen.

 

Het is jouw eigen warme overgangsritueel waarmee je jaar na jaar elk nieuw seizoen in liefde en warmte viert.

Bestel je graag ineens dit gehele luistertraject met de vier audio 's, dan krijg je een mooie korting. Je betaalt €22 i.p.v. €30. De Ode aan de herfst verschijnt meteen in jouw mailbox, de Ode aan de winter ontvang je op 21 december, de Ode aan de lente op 21 maart en de Ode aan de zomer op 21 juni.

Om elk seizoen heerlijk uit te kijken naar het kleine cadeautje in jouw mailbox ♡

Ik nodig je uit.

Een deugddoend moment van vertraging in een wereld waarin alles zo ongelooflijk snel gaat.

F.A.Q.


Q. Wat kan ik van een luisteraudio verwachten?

A. De Ode aan de herfst is een luisteraudio. Dat wil zeggen dat je je ogen mag sluiten en je laten meenemen door de stem. Laat jouw reacties op wat ik vertel spontaan ontstaan. Er is geen juiste of foute reactie, en er wordt niets van je verwacht. Het is jouw overgangsritueel naar de herfst, jouw moment van rust. Ontspan, laat je meevoeren door de stem en geniet van de herfstige wereld waarin je terecht komt.

 

Je kan de Ode aan de herfst jaar na jaar opnieuw beluisteren om telkens in liefde afscheid te nemen van de zomer en jouw herfst met warmte intentie in te zetten.
 

Q. Hoe kan ik de audio beluisteren?

A. Je kan de Ode aan de herfst zowel on- als offline beluisteren via de online streamingsdienst Soundcloud. Je kan er eveneens voor kiezen om de track te downloaden via Soundcloud.


Q. Hoelang duurt een Ode aan de herfst?


A. Deze audio is goed voor zo'n 10 minuten pure, zachte, liefdevolle herfstvibes :).
 


Q. Moet ik naar buiten gaan om de audio te beluisteren?

A. Nee hoor, je mag helemaal kiezen waar jij de audio beluistert. Beluister de audio op je favoriete plekje, rustig in bed, bij het afsluiten van de dag of tijdens een wandeling. Uiteraard mag je ook buiten gaan zitten en tijdens de audio in real life genieten van het kleurrijke herfst-schouwspel. Voel en doe vooral waar jij zin in hebt!


Q. Wat gebeurt er nadat ik de Ode aan de herfst heb aangekocht?

A. Na aankoop krijg je binnen het uur een bevestigingsmail van jouw aankoop met de link in naar de Soundcloudfiles van de Ode aan de herfst. Je kan de audio zowel online als offline beluisteren waar en wanneer je wil, hij is ook downloadbaar.

 

Heb je na een uur nog geen mail ontvangen van Britt De Jonghe? Check dan zeker je spam op een mail van britt@brittdejonghe.be met als onderwerp "Jouw Ode aan de herfst".

 

Ook niets in je spam? Dan is er helaas iets misgelopen. Mail dan naar britt@brittdejonghe.be, en ik bezorg je heel weldra jouw Ode aan de herfst.

bottom of page